Eindredactie – Tekstcorrectie

Eindredactie: nóg betere teksten

 

Gruwt u ook van brieven die wemelen van de spelfouten? Van ellenlange zinnen die u na een paar keer herlezen nóg niet begrijpt? Van nietszeggende of onduidelijke teksten? Kies het zekere voor het onzekere en geef ook úw tekst een opfrisbeurt. Eindredactie haalt de fouten uit uw schrijfsels en zorgt ervoor dat ze lezen als een trein.

 

Eindredactie voor ijzersterke teksten

Uw tekst? Die moet leesbaar zijn. Uw boodschap? Kristalhelder. En uw lezer? Die moet doen wat ú wilt. En dát is precies wat u met eindredactie bereikt. De eindredacteur van Koen Bruelemans verbetert uw tekst, maakt hem leesbaar en brengt structuur aan. Hij schrapt en herschrijft hem. Tot hij helemaal goed zit.

Tekstcorrectie? Of eindredactie?

Wat is het verschil tussen tekstcorrectie en eindredactie? Bij tekstcorrectie controleert uw eindredacteur alleen de taal van uw tekst: spelling, grammatica, leestekens en logica. Elke fout gaat er onverbiddelijk uit. Ook met pure tekstcorrectie leest uw tekst stukken beter.

Kies voor professionele eindredactie en tekstcorrectie

Eindredactie of tekstcorrectie? Bent u niet zeker? Bezorg onze eindredacteur gerust de definitieve versie van uw tekst of drukproef. Vraag alvast uw gratis en vrijblijvende offerte aan.