Freelance copywriter gezocht? Koen Bruelemans

Freelance copywriter voor al uw commerciële teksten

Volgens Van Dale is copywriting 'tekstschrijven voor reclamedoeleinden'. En laat dat nu precies zijn wat uw freelance copywriter doet.

 

Uw freelance copywriter overtuigt uw lezers

Gelukkig voor u is copywriting meer dan zomaar wat reclame schrijven. Uw freelance copywriter beheerst de kunst om teksten uit zijn pen te laten vloeien die uw klanten van de eerste tot de laatste letter lezen. Teksten die hen overtuigen. die hen naar de winkel doen lopen om uw product tekopen en die hen klant bij uw bedrijf doen worden.

Uw freelance copywriter: thuis in elk onderwerp

Waarom beroep doen op een professionele copywriter? Van paperclips over luiers tot zonnepanelen: hij kan elk onderwerp aan. Uw freelance copywriter schrijft brieven om geld in te zamelen voor het kleinste goede doel. En werkt mee aan reclamecampagnes voor de grootste multinational. Waarom? Omdat u hem een briefing geeft. Waar hij de essentie uithaalt die uw tekst doet zinderen en die uw klant voluit “Ja!” doet zeggen.

Freelance copywriter gezocht? Gevonden!

Uw freelance copywriter schrijft advertenties, verkoopbrieven en direct mailings. Maar ook e-mailings, slogans, seo-webteksten en webteksten. Stuk voor stuk krachtige en overtuigende teksten. Bij Koen Bruelemans vindt u de freelance copywriter die u zoekt.

 

Twijfel niet en neem contact op voor een gratis en vrijblijvende offerte.