Koen Bruelemans in Holsbeek. Tekst schrijven? Copywriting!

Voor ál uw teksten: copywriting

Tekst schrijven voor een folder die uw eenmanszaak moet bekendmaken? Copywriting voor een nationale advertentiecampagne? Digitaal of op papier? B2B of B2C? Élk bedrijf verdient ijzersterke, wervelende en wervende teksten die lezen als een trein. Voor eender welk medium. Geschreven door een copywriter. Die ook nog eens in de huid van een tekstschrijverredacteur of eindredacteur kruipt.

 

Overtuigende tekst schrijven

Een bruisende, dynamische tekst schrijven die uw klant of prospect overtuigt om te doen wat u hem vraagt? Niet eenvoudig. Koen Bruelemans schrijft die overtuigende teksten voor u. Want hij kent 1001 manieren om dat te doen.

Copywriting: doe uw lezers reageren

Een tekst schrijven die overtuigt? Waarom moet dat? Het antwoord is kort: reactie. En dat is wat copywriting doet: uw lezers doen reageren. Want het succes van uw bedrijf staat of valt met potentiële klanten die op uw aanbod ingaan. Of dat nu op uw website, in uw brochure of advertentie staat.

Tekst schrijven? Zet uw copywriter aan het werk

Teksten die uw bedrijf in de kijker zetten én uw prospects en klanten op uw aanbod doen reageren? Koen Bruelemans schrijft al uw commerciële en zakelijke teksten: